Ny visuell profil!

Vi er stolte over å kunne presentere vår nye visuelle profil og nettside. Med et mer moderne uttrykk og en mer oversiktlig nettside, så håper vi at det skal bli enda lettere å finne frem. Enten om du ønsker å flytte inn som beboer i et rehabiliteringsløp, kjøpe noen av tjenestene vi tilbyr, produkter vi selger eller som samarbeidspartner ønsker å vite hva vi driver med.

Vi trengte å fornye oss!
Det er mye bra som skjer på gården, og vi er opptatt av at dette også skal nå ut til flere. Et av satsingsområdene hos oss er etablering av kompetansesenteret. Jegersberg gård sitter på mye nyttig kompetanse som kan benyttes inn i andre tjenester både innen kommune og spesialisthelsetjenesten, men også innenfor det private markedet.

Hva betyr logoen for oss?
Logoen for oss symboliserer alle de gode kreftene og det gode arbeide som blir lagt ned på gården med muligheter for vekst og utvikling. Treet symboliserer stammen (grunnmodellen) og grenene (alle som bor og jobber på gården). Logoen kan også assosieres med vår rollemodell i Italia, San Patrignano.

Vi håper at den nye nettsiden faller i smak og at den skal være levende med aktuelle saker om livet på gården, og at den skal være oversiktlig for publikum.

Den visuelle profilen er designet av Tress Design.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på vår facebook eller instagram profil om hva dere synes!